GATS I GOSSOS FEM UN RECORREGUT PEL BOSC.

A la sortida a Can Moncau, ens ho vam passar d’allò més bé… Vam fer un passeig pel bosc, vam veure la casa de la Maria Castanyera i vam descobrir moltes coses:

Un arbre molt alt que té pinyes i unes fulles com agulles… es diu Pi i en sabem una cançó que la vam cantar. També vam veure el roure, l’alzina i el castanyer (les fulles del castanyer ens les vam posar al cap com si fóssim indis, tenen forma de ploma!!!). Al peu del castanyer hi havien moltes castanyes i les vam collir. Però la sorpresa va venir més tard… quan estàvem apunt de dinar ens va visitar la Maria Castanyera!!!! Ohhh quina sorpresa, ens vam posar tots molt content i li vam cantar i ballar la cançó. Va ser un moment molt màgic!!

 Què bonic és passejar i jugar per el bosc…

  

Aquest article ha estat publicat en General, Infantil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *