COMPOSTATGE A 4t

El passat 2 d’octubre, l’alumnat de 4t vam realitzar una activitat sobre el compostatge.

El curs passat ja vam començar aquesta feina dins de l’hort de l’escola i aquest curs tornem a reprendre-la. Per aquest motiu vam rebre la visita d’una noia especialitzada en aquesta activitat. Vam observar diferents mostres de compostatge i analitzàvem si eren adequades (segons grau d’humitat, restes orgàniques,…) o no perquè fossin adob.

Cada mes continuem analitzant el menú de l’escola. Tot allò que és aprofitable pel compostador des de la cuina ens ho guarden per poder utilitzar-ho com a matèria humida. Després afegim matèria seca i removem.

El nostre compost, ja el tenim gairebé apunt per utilitzar-lo com adob a l’ hort.

D’aquí pocs mesos passarem el relleu a l’alumnat de 3r. Nosaltres mateixos serem qui prepararem una exposició per explicar-los el funcionament del compostador que a partir de llavors anirà a càrrec d’ells fins que realitzin 4t.

Alumnat de 4t

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a COMPOSTATGE A 4t

  1. Hilda diu:

    Ara que ja sou experts, us toca passar el relleu als de tercer. Felicitats per la feina feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *