SORTIDA DE P5 AL PARC GÜELL

Dimecres,  27 de Febrer  els Bruixots i les Bruixes de P5 de la nostra escola van fer una sortida al Parc Güell de Barcelona. El motiu va ser que estem treballant les obres d’Antoni Gaudi i com a cloenda del nostre projecte vam anar tots plegats a visitar el Parc Güell.

Després d’esmorzar i agafar forces, els nens i nenes ens vam dividir en grups. Les monitores ens van anar proposant activitats molt interessants, vam fer de detectius i havíem d’anar seguint pistes per poder localitzar alguns dels espais més rellevants del Parc: com la casa de Gaudi, el banc, el drac, les columnes d’espiral, el túnel d’onades, els sols..

Va ser una sortida molt interessant i divertida, vam aprendre molt i ens ho vam passar d’allò més bé!!!

MIREU QUINES FOTOS VAM FER!!!

 

Aquest article ha estat publicat en Infantil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *