MEDI: la respiració

A l’àrea de medi estem treballant el tema de la respiració, a partir de l’experimentació, les reflexions i els descobriments que van fent els propis alumnes.

Primer de tot, van representar en una maqueta els coneixements previs sobre el tema, que hauran de refer a mesura que vagin tenint més coneixement del tema, a partir de la pròpia manipulació i vàries experiències, que estem realitzant.

Aquí teniu unes imatges de com vam observar uns pulmons i un cor de xai: (esperem que estigueu preparats per veure les següents imatges…) Van ser molt valents/es!!!!

 

3 thoughts on “MEDI: la respiració

  1. Arnau

    Hola sóc l’ Arnau va ser molt divertit. Era com tocar una gelatina, sobretot la tràquea m’ho vaig passar molt bé, alguns volem tornar-ho a fer.

  2. Miranda

    Hola a tots. Va ser molt divertit però, alguns els hi feia una mica de fàstic. Però jo m’ho vaig passar Molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.ADEU!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà