COLÒNIES TAMARIT

Els i les alumnes de quart hem anat de colònies a Tamarit. Ens han acompanyat l’Eva (la mestra d’anglès), el Raimon (el mestre practicant) i l’Ana i l’Àngels com a tutores de 4t.

El primer dia vam anar a visitar la Tarragona romana, després vam arribar a la casa de colònies, ens vam instal·lar i dinar. A la tarda ja ens esperaven els monitors, amb una activitat ben divertida. Ens van ensenyar com anaven vestits els diferents personatges de Roma, ens vam disfressar i després per grups vam representar un petit teatre que ens vam inventar. I a l’hora de sopar…. vam menjar com els romans: amb les mans!!!! I a la nit, el Marcel i la Sara (els nostres monitors) ens tenien preparat un joc de nit, on haviem de buscar el Marcelus (un romà). Tot i que alguns van passar una mica de por, després ens va agradar força.

L’endemà, vam fer una excursió fins a la platja, i ens vam mullar els peus. Bé, alguns fins més amunt i tot…  I en aquesta petita excursió, vam fer una parada on ens van ensenyar com escrivien a l’escola els petits romans: amb taules de ceres i punxons. A la tarda, els nens i nenes van jugar a jocs típics dels romans. I a la nit, el que més esperaven: discoteca!!!

I l’últim dia, vam anar caminant fins a Munts, una vila romana. I va ser molt interessant, però vam arribar una mica cansats. I a la tarda, vam col·locar les motxilles a l’autobús… i els pares i mares ja ens esperaven amb moltes ganes de fer-nos petons!

Aquí en podeu veure les fotografies.

Visita a la Tarragona romana:

cimg4065_smallcimg4067_smallcimg4069_smallcimg4074_smallcimg4077_smallcimg4072_smallcimg4064_small

 

Vestits i teatre romà:

cimg4097_smallcimg4090_smallcimg4095_smallcimg4116_smallcimg4124_smallcimg4126_smallcimg4132_smallcimg4137_smallcimg4140_small1cimg4144_smallcimg4079_small

 

Sopar de romans:

cimg4156_smallcimg4151_smallcimg4145_small

 

Excursió cap a la platja i escola romana:

cimg4164_smallcimg4165_smallcimg4166_smallcimg4169_smallcimg4179_small1cimg4170_small

cimg4162_small

 

Excursió a la vila romana de Munts:

cimg4180_small

cimg4184_small

 

Temps lliure (ens encanta ballar i cantar a l’escenari):

cimg4188_small

Tots:

cimg4191_small

 

Nens i nenes de 4t, m’agradaria que escrivissiu algun comentari sobre el que us han semblat les colònies, què és el que us ha agradat més, què heu après, si recomenaraiu aquesta sortida als altres alumnes de l’escola, etc.      EL QUE VOLGUEU!!!

13 thoughts on “COLÒNIES TAMARIT

 1. Arnau

  M’ha agradat molt,vull tornar-hi a anar cada any. A apendre molt dels romans
  i anar a la discoteca!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. AITOR

  Han sigut unes colònies molt “xules”,he après molt sobre els romans i he caminat més que mai, tant que quan vaig arribar a casa no podia ni riure. M’han agradat tant que les tornaria a repetir.

 3. Aina

  La Marta quina gràcia que fa menjant el pollastre jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Marta

  Em va encantar molt això de la disco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vull tornar-hi l’any que ve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Èlia

  Les colònies em van semblar molt divertides, però em vaig cansar en l’excurció de l’últim dia.

 6. MANEL

  M’han agradat tant que les tornaria a repetir.
  Han sigut unes colònies molt boniques, sobretot anar a la discotecaaaaaaaaaa—————–!!

 7. Miranda

  M’han encantat les fotografies.La dicoteca va ser mega xuli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Aina

  Aquell dia m’ho vaig passar molt be i em va agradar molt sobretot estan amb els meus amics

 9. ines

  Hola,
  mancantaria anar cada any de colonies.
  van ser super xules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà