Tenim un mestre practicant a la nostra classe

 

Durant aquest primer trimestre del curs, a la classe Romaní-B podem gaudir de la companyia d’un mestre practicant.

Es diu Raimon, i durant uns mesos observarà el funcionament de la classe, també ens ajudarà a les tasques diàries i fins i tot farà alguna classe als alumnes.

Esperem que puguis aprendre molt de nosaltres, i nosaltres de tu!

eleve_prof-12

29 thoughts on “Tenim un mestre practicant a la nostra classe

 1. MARIA DEL PUERTO GOMEZ CASTELLANO

  Hola holaaaa!!!sóc la Puerto!!!com esteu??jo estic millor del peu i aviat hi seré a l’escola!!!Ja tinc moltes ganes de veure-vos a tots i a totes!! i de ballar, cantar i pasar-ho molt bé!! Molts petons i fins aviat!!!

 2. Àngels Post author

  Hola Puerto! quina alegria saber de tu, demà mateix els hi dic als alumnes que has escrit al bloc, i així podran parlar amb tu!!! Em sembla que et troben molt a faltar… i els mestres també!

 3. sergio

  Jo tenia moltes ganes que vinguessis.Jo estic molt be i tu?Esprro que vinguis aviat

 4. Èlia

  hola Puerto tinc moltes ganes de veuret per que et trovo molt a faltar per que ensfas ballar molt.La mestra que tenim es diu Xenia.Epero que etmilloris del peu.Molts
  petons Èlia

 5. Jose

  hola Puerto! com estas jo be espero que vingis a l escola per balla i cantar i passar mo be i fer RAP!!!!!!!!! ADEU PUERTO.

 6. carla

  Hola Puerto! Jo també tinc moltes ganes de que vinguis.La Xènia ens a ensenyat moltes coses de música igual que tu.Espero que arribis molt aviat.Que s’het millori molt el peu.Adéu Puerto!

 7. marta

  Holaaaaaaaaaa! Puerto com estàs?????Espero que tornis aviat perque t’anyorem molt! I m’agrades com ho fasaixó de cantar, ballar…etc. Sense tú la vida es molt avorrida,quina pena .

 8. Aitor

  Per fi!Tenia moltas ganes de que vinguessis.ara n’hi ha un semiprofesor que es diu Raimon i a vegades ens fa classe,nomes ens ha fet classe dos vegades una no mendrecordo i l’altre fa poc que vam fer un dibuix.Tinc moltes ganes de que et recuperis.

 9. lola

  hola puerto tinc moltas ganas que tornis ta tornem afaltar al cole quan vindras vueno adeu.

 10. Marti

  Hola Puerto estic content de que et recuperis per ballar,cantar i tocar instrumens.
  trobem a faltar la teva cara.ADEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  i afer RAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. arnau

  Hola Puerto!!!! espero que et recuperis aviat isi vens avui millor.Trobo a faltar cantar ballar i fer Rap i anar tots un alte cop a audiovisuals vina rapit siusplau.

 12. miranda

  Hola Puerto,tinc unes ganes de veure’t per que t’estimo molt i m’ho passo molt bé amb tu.Per que fem balls,cançons.Espero que et recuperis aviat per balla,canta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! adeu guapa.

 13. aina

  Hola Puerto! jo també tinc moltes ganes de veure’t, ets molt bona professora de musica i m’encanta com fas la classe que et milloris un peto i una abraçada molt fort adeu guapa t’estimo molt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. marina

  hola! soc la marina ja se que no ma conejes jo a tu ja se que ets dius puerto buenu
  adeu ja et conojare millor bueno adeu!

 15. GERARD

  Hola Puerto !!!!!!! jo tambe tinc moltes ganes de veute de que vingues vui que viunguis a L` escola per tocar la flauta o fer cançons bueno jo vui que sempre que estigue profesora de música adeu Puerto.

 16. Ouail

  Hola Puerto!!!! com estas vull que tornis a l’escola i vull que tornem a fer la canço de rap et trobu a falta espero que vinguis aviat!

 17. Ivan

  Hola Puerto!Ja estas millor del peu? Ja tenia ganes de que vinguessis per anar a audiovisuals a tocar instruments.Et trobava molt a faltar.saps que al dissabte vaig marcar dos gols.Espero que tornis aviat.Adéu!

 18. Inés

  Holaaaaaaaaaaaaaaaaa Puerto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Estic molt bé i tu????????????? Espero que tornis aviat perqué el mon sense tu es molt avurrit. Perqué m’agradava els valls que fellem quan cantavem (etc).Veno en resum et torno a faltar. Que et milloris aviat!!

 19. Ana

  Hola puert llas tas mes bé,llo espero que si ,espero que et troves mes be
  testimo molt tinc ganes de que vingues rapid.

  ADEU!.

 20. mireia

  hola puerto tinc moltes ganes de que et recuperis saps a mi m´agrada molt cantar saps qui es el justin bieber te moltes caçons ets molt bona mestra i molt divertda tinc moltes ganes de ballar amb tu.si no el coneixes al justin bieber ficat al goolge als videos i fica justin bieber baby i et surtira el video apreta el primer de dalt tinc moltes ganes de veuret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. MARIA DEL PUERTO GOMEZ CASTELLANO

  Holaaa!!m’ha fet molta il·lusió tots els comentaris!!m’alegro de que la Xènia us estigui ensenyant moltes coses!suposo que s’haurà donat conte que canteu com els angelets!!porteu-se bé i disfruteu!!tots els dies penso coses xules per a fer amb vosaltres!!Ah! i no us precupeu que quan torni rapeareeeeeem!yeah!!!!jajajaja.

 22. mireia

  hola a tots espero que us vagi molt be ala exposicio oral estudieu recordeu que eu de diro davant del raimon estudieu us quedara molt be a tots !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!estudieu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 23. marta

  Hola Puerto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Com estas del peu??? Espero que et recuperis aviat!!!!!!!
  Un petó molt fort i…………

  ADEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 24. Gerard

  Hola Puerto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! com esta del peu ? espero que te recoperis del tot et trbem a faltar per tocar la flauta i uns altres instruments. Adeu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 25. PUERTO

  Holaaaa!!doncs encara tinc el peu malalt, però estic fent molta força per recuperar-me aviat!encara que trigaré més d’un mes, però no us preocupeu que tornaré!!!jeje
  per cert!!
  heu visitat el nou bloc de música? em podeu escriuré allà si voleu, i veure totes les coses xules que vaig penjanti dir la vostra opinió! En uns dies penjaré un video vostre de l’any passat cantant!
  Gràcies per preguntar com estic! Us trobo a faltar!! Un petó i una abraçada!

 26. Miranda

  Hola Puerto com estas espero que ve,per que vui que vinguis jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà