3 comentaris a “Déus i Herois: primer i segon capítol de Mitos y Leyendas

  1. En aquest primer capítol es parla dels protagonistes de la mitologia grega, dels déus i dels herois, que esdevingueren referents per a la societat grega, exemples de valors com la intel·ligència, el valor, la força, l’astúcia… Pensa en algun referent de la teva societat encarni aquests valors.

  2. Avui en dia no considerem a la gent herois ni déus per els seus valors(intel.ligència, valor, força, astúcia…).
    Sino que te un camp mes ampli, en el valor de la intel.ligència trobem als cientifics, pero no cal ser cientific per ser intel.ligent, per exemple, l’actrius Marilyn Monroe era prou intel.ligent per entrar en aquest grup, en el cas del valor tenim als militars perquè son la gent que van a la guerra i fiquen la seva vida en perill, però també el noi que ajuda a una noia quan li volen robar demostra valor pero no és militar i així més exemples.

  3. En la nostra societat, el herois i els déus no tenen un paper important en la nostra vida quotidiana, como ho feien a la civilització grega. Avui en dia, els valors com l’ intel·ligència els representen filòsofs, científics… el valor pot representar-lo un bomber, qualsevol persona que arrisqui la seva vida per els altres o fins i tot es pot identificar amb alguna persona que ha tingut que fer un sacrifici per alguna cosa. I per ultim, la força por representar a alguna persona que ha tingut que passar per moments molt durs durant la seva vida i que es manté ferme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *