Casal d’avis “Els Avets”

Vam anar al  casal d’ avis “els avets” les classes de 5è.

La classe de 5è A va fer un púding de pa, 5è B  va preparar  tres cançons:  l “ Madrecita maria del Carmen “  de Manolo Escobar,“ Mi carro “ també era de Manolo  Escobar i, per últim, vam cantar “Mi gran noche “ de Rafael.  I 5èC  va fer obres de teatre.

El púding de pa el vam portar al casal d’avis perquè ho provessin. Quan vam entrar es van posar molt contents, la Montse i la Iris van tallar uns quants trossos, els hi vam oferir un tros. Alguns van repetir i tot!

Ens van explicar moltes històries i vam riure molt amb ells!!!

Els de 5è B quan van arribar van explicar el que farien i quines cançons cantarien als avis. Quan van acabar es van quedar a parlar amb ells.

Els de 5è C van fer  4 obres de teatre una per grup cooperatiu.  Les histories eren basades en els mateixos avis, que ens van explicar sobre la seva infància. Abans d’ anar vam estudiar les obres: “el Bombardeo Inesperado”, “Bombardeo en el instituto” ,”la família de Sofia” i “las malas costumbres”.

Totes les classes s’ho van passar molt bè i ens va agradar molt l’experiència.

Autors: Víctor, Noa, Clara, Irene, Lucas, Leire, Carla, Sara, Eli

FOTOS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *