MNAC

El dia 20 de Abril del 2017 vam  anar al museu MNAC, a Barcelona. Vam anar en autocar, quan vam entrar  hi vam posar les motxilles a un armari. Vam anar a la sala obal i ens van explicar que faríem. Primer vam veure dos estàtues (Cleopatra i  Lucrecia), després vam pujar les escales per veure altres figures que eren de diferents  materials: bronze, metall, pedra i marbre. Ens van  ensenyar com es feia una estàtua (s’agafava un motlle i per uns “túnels” passava el material de l’escultura. Desprès es refredaven i es treia el motlle i així es feia l’escultura.) A continuació, vam veure uns quadres i també ens van ensenyar el seu procediment per fer-los.

Ens van ensenyar un home fusionat amb un cactus i nosaltres teníem que fer lo mateix nomes que amb un objecte escollit per nosaltres com pot ser : animals, objectes, aliments…i una foto nostra.

Ja fora del museu vam menjar i desprès vam pujar al autocar.

Equip de redacció: Victor, Angel, Jordi, Biel i Marc.

FOTOS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *