Els berenars a la vora del riu

 

riu18

Us volem parlar d’aquells berenars a la vora del riu on els joves pescaven crancs, les noies arreglaven les amanides, sempre al costat de les roques, especialment de Can Palau fins a la Parallada. I també aquells berenars l’endemà de la nostra Festa Major. L’aigua del riu era idònia per posar-hi a refrescar els tomàquets, els pebrots i la fruita tan bona d’aquells temps. Avui en dia encara s’hi fan berenars a la vora del riu, com per exemple, les festes d’aniversari que se celebren al parc dels Pinetons.

Imatge: Fotografia cedida per la Fundació Maurí

Text: Extret del text original d’Antoni Viñas

Beth Pont, Mireia Robledo, Gina Pareja, Marina Palacios i Jennifer Soto.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *