EL TRIMESTRE MÉS IMPORTANT

Estem ja a la recta final del curs, a continuació us explicarem la planificació del que resta de curs.
Des d’ara fins al 7 de juny farem classe normal amb les recuperacions incloses. Del dia 10 de juny fins el 14 es el treball de síntesis, els dies 10,11 i 12 estarem de colònies i després el dia 13 vindrem a l’institut i acabarem el treball i el dia 14 vindrem únicament 20 minuts aproximadament per presentar el treball de síntesis. La setmana del 17 fins el 21 de juny són les recuperacions finals. Finalment, els alumnes per acomiadar el curs ens anem al Port Aventura.

Resultat d'imatges de institut les termes

Iris, Sergio 3rB

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *