Avengers: Endgame

Avengers: Endgame és la pel·lícula número 22 del Univers Cinematogràfic Marvel (UCM).  Aquesta es va estrenar el 26 d’Abril de 2019 i és la continuació d’Avengers : Infinity War.

Resultado de imagen de avengers endgame

Els directors són els germans Russo, Anthony i Joseph Russo.Els guionistes són Christopher Markus i Stephen McFeely. A la pel·lícula hi participen molts actors, com Robert Downey Jr., Chris Evans, Josh Brolin, Brie Larson, Chris Hemsworth, etc. El rodatge va començar a l’agost del 2017, quan va acabar el d’Infinity War. Va acabar a principis del 2018. La producció no va acabar fins al 2019. En tan sols dues setmanes des  que es va estrenar, ja ha superat bastants rècords. Ja és la segona pel·lícula més taquillera de la història del cine, només és superada per Avatar. També té el tràiler més vist de la història i més entrades comprades abans que s’estreni.

Com ja hem dit abans, és la pel·lícula 22 del UCM. Aquest va començar al 2008, amb    Iron man. El UCM es divideix en tres fases. La primera va des d’Iron man fins a Avengers. La segona va des d’Iron man 3 fins Ant-man. La tercera va des de Capitan Amèrica: Civil War fins a Spider-ma: Far From Home. Cronlògicament, Avengers: Endgame va després de Infinity War. A Endgame veurem com els superherois que van sobreviure intenten arreglar el que va fer Thanos. També veurem el final dels personatges que es van presentar a la primera fase i prepara les pel·lícules que hi veurem a un futur. La trama de totes les pel·lícules gira al voltant de les pedres del infinit, sis pedres que si les ajuntes totes pots eliminar a mig univers.

En conclusió, opinem que aquesta pel·lícula és un gran final per l’UCM, encara que té algun forat de guió. Durant tota la pel·lícula manté un bon ritme, però hi ha bastants moments que se senten com pur “fanservice”. Tots els fans de Marvel haurien de veure-la i segur que els encantaria.

Mariana Munné, Carla Rauh, Héctor Serrano.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *