La que se avecina Temporada 11

El dimecres passat 24 de Abril va començar la temporada 11 de “La que se avecina”. En  aquest capítol el més destacat és que Fermin Trujillo va intentar guanyar diners amb una estafa dient que podia contactar amb els morts. El seu gendre Javier Maroto se’n va assabentar  i va contractar a 2 actors perquè l’enganyessin.  Els 2 actors eren iguals i es van fer  passar pel marit difunt de la Fina Palomares i el van fer anar al cementiri a profanar la tomba del marit real. La senyora l’enxampa. En arribar a l’edifici el seu gendre i la senyora li fan una broma: fan veure  que el torturaran i ell en veure’s que morirà es pixa a sobre.

Resultat d'imatges de foto temporada 11

Iris Padilla i Sergio Garcia

Aquest article ha estat publicat en General, Opinió. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *