Astronomia 2n d’ESO

A finals de curs els alumnes de segon havíem de fer el nostre primer .
Crèdit de síntesi, els profes van decidir de fer-lo en un mas anomenat “MAS PAGÈS”. Quan vam arribar el mas ens va fer molt bona pinta, perquè tenia camps de golf i era un lloc grandiós. Però hi havia un inconvenient
aquell dia feia molta i molta fred i quasi tothom no portava jaqueta. Van arribar 3 noies molt simpàtiques que ens van explicar una mica de què anava aquell crèdit. Després vam anar a esmorzar en aquell espai tan natural gelats de fred i no ens deixaven entrar a dins.
Tot seguit, després d’esmorzar vam anar a les habitacions a organitzar l’equipatge. Les habitacions eren molt velles i bastant petites, però s’estava bé.
Després d’això vam sortir per fer grups i començar a fer les activitats previstes. Les “profes” eren molt simpàtiques, i divertides. Vàrem fer un piló d’activitats diferents, mates, naturals, astronomia, etc.
El que més ens va agrada va ser mirar les estrelles com l’ossa major, el carro petit, etc. Brillaven al cel d’una manera extraordinària!
Tots junts vam ballar tota mena de danses rares i ràncies, però molt divertides, semblàvem de l’ edat mitjana!!
Aquell va ser l’ últim dia que vam passar a les colònies. A part vàrem passar molt bons moments en aquella gespa tan verda i fresca, fent la croqueta, xerrant, prenen el sol, escoltant música, jugant a futbol, fen jocs amb els profes, fent-nos fotos, etc.
Van ser els tres millors dies. Però per acabar aquella estància tan agradable vam organitzar un discomòvil, encara que sembla més una discomòvil de reggaetoon, tothom ballant i fen-se fotos per el record del crèdit de síntesi. Uns altres “sobant”, xerrant, i alguns …
I per mala sort al dia següent vàrem haver de desallotjar les habitacions per tornar al mateix de sempre “l’insti”.

Karen García i Sònia Prada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *