Entorns virtuals d’aprenentatge

Entorns vituals d’aprenentatge que permeten comunicar, interactuar i treballar en xarxar professors/es i alumnes, a l’estil de grups socials. Permeten crear veritables aules virtuals fomentant el treballa en xarxa i telemàtic.

REDACCIÓ, PUBLLICACIÓ I COMUNICACIÓ PERIÒDICA DE CONTINGUTS BLOCS blocs.jpgÉs un lloc web periòdicament actualitzat que recopila cronològicament textos o articles d’un o diversos autors, apareixent primer el més recent, on l’autor conserva sempre la llibertat de deixar publicat el que crea pertinent. També es poden penjar contigunts estàtic, enllaços, etc.
GESTIÓ DE CURSOS I CONTINGUTS A TRAVÉS DE COMUNITATS VIRTUALS D’APRENENTATGE MOODLE moodle.jpgÉs un entorn virutal d’aprenentatge molt útil per l’organització i desenvolupament de la tasca docent. Una vertadera i completa eina didàcitca en mans del professorat i adequada a les noves tecnologies de la informació. Es poden penjar les lliçons amb els seus corresponent recuros, activitats individuals i de grup. Tot el procés és sempre avaluable. És un xic complexa fer funcionar però no dificil. Però està en la línia de les xarxes socials, però en versió educativa, que tan es fan anar actualment.
CREACIÓ DE LIBRES DIGITALS LA PRESTATGERIA prestageria.jpgAquest servei, destinat a centres docents, permet escriure llibres de manera col·laborativa a través d’Internet. Es proporciona un compte a cada centre, des d’on es poden crear llibres virtuals i assignar-ne l’administració a diferents usuaris.
Aquest article ha estat publicat en Caixa d'eines. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *