XXVIè Concurs Bíblic de Catalunya

Enguany el Concurs Bíblic de Catalunya arriba a la seva XXVI edició i com sempre, el que es
preten és ajudar a les noves generacions en el coneixement de la Bíblia i en la trobada, personal i lliure, amb la persona de Jesucrist.

El tema d’enguany és “LA BÍBLIA, Font de Valors Humans i Socials”. Es voldria que els joves participants els descobrissin en la societat actual.

La recepció dels treballs finalitzarà el 15 de febrer de 2011. Com en anys anteriors el lliurament de premis es realitzarà a cada Bisbat, en els llocs indicats en les Bases.

Des del web del concurs podreu trobar més informació i les bases..

Aquest article s'ha publicat dins de Formació i reflexió, Recomanacions i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a XXVIè Concurs Bíblic de Catalunya

  1. M’agrada aquest concurs. Aquest any, el tema tractat el trobo molt adequat.
    Lamento, cada any, des de fa anys, que en els qüestionaris per categories, hi hagi habitualment, unes quantes faltes d’ortografia, alguna paraula o expressió que no és correcta des del punt de vista de l’´´us de la llengua, … Són faltes d’aquestes que se’ns escapen a tots, a mi la primera.
    Suggeriment: Es pot buscar algú que abans de publicar-ho ho corregeixi?
    Resulta que a l’alumnat el penalitzem amb la nota d’ortografia i expressió amb la finalitat que s’esforcin a millorar el coneixement i l’ús de la llengua i, justament en un concurs de redacció, els formularis ja no són correctes!
    De tota manera s’agraeix moltíssim l’esforç de totes les persones que any rera any s’esforcen per tal que segueixi endavant. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *