El racó del Clic


Activitats realitzades amb Clic o JClic

Fer possible l’ús d’aplicacions educatives multimèdia “en línia”, directament des d’Internet.
El Clic està format per un conjunt d’aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d’activitats educatives multimèdia. La zonaClic és un servei del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l’objectiu de donar difusió i suport a l’ús d’aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa.

Consta d’una versió per usar en ordinadors en local, el clic 3.0, cal descarregar i instal·lar l’aplicació. La versió “on line”, el JClic, es pot usar directament des de la xarxa en quasevol ordinador, navegador i sistema operatiu, ja que funciona amb java.


Activitats en  català


Activitats en castellà per a secundària

Aquest article ha estat publicat en Activitats on line, Materials, Multimèdia, Primària, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *