Darrere les petjades de Sant Pau

Interessant joc “on line” de preguntes i respostes sobre la seva vida i l’obra de Sant Pau. Per a resoldre-les, necessàriament hauríem de remetre’ns a les Sagrades Escriptures, el que sens dubte ens durà a conèixer un poc més a l’Apòstol dels gentils.

L’objectiu d’aquest joc és respondre encertadament les deu preguntes que es plantegen en cadascuna de les tres travessies. Per cada resposta incorrecta apareixerà una espasa. Si s’acumulen tres espases la travessia acabar i es reinicia el joc, en la mateixa travessia. Al respondre encertadament la sèrie de deu preguntes, passarà a la següent travessia i automàticament s’esborraran les espases que hagués acumulat. En algunes preguntes, sobretot en aquelles més difícils, pot aparèixer un angelet que ens ajudarà duent-nos a la següent pregunta. Però només ajudaran una vegada en cada travessia. De tant en tant apareixerà un legionari romà. En aquests casos cal tenir molta cura, ja que el càstig per respondre erròniament serà ser dut a presó, on haurà de respondre una pregunta addicional per a poder sortir. Si falla haurà de reiniciar la travessia. Si assoleix completar les tres travessies haurà guanyat i podrà inscriure el seu nom en la llista de guanyadors.

Podreu trobar més informació en el web del joc.

Aquest article ha estat publicat en Activitats on line, Batxillerat, Jocs, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Darrere les petjades de Sant Pau

  1. Ignasi Ricart diu:

    Un altre portal bíblic que ens introdueix, tot jugant, a la figura del Pau, que va passar de perseguidor a seguidor de Jesús. Va ser un home de cultura jueva i cultura grega, un personatge multicultural. Amb aquest joc on-line podem conèixer millor aquesta figura gegantina i alhora tan humana.

    ignasi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *