SPARGERE

WEB  amb recursos didàctics per l’àrea de religió de la Marisa i la Marta. Elles mateixes, professores de religió que des de fa anys, diuen que “amb el web intentem que els nostres alumnes aprenguin del fet religiós, que siguin capaços de veure el món amb ulls ben oberts i fer créixer el seu interès per la vida i la recerca.
A qui està adreçada la pàgina?

És una pàgina oberta a tothom. Hi ha un espai dedicat al món de l’ensenyament. Els recursos didàctics de la religió són un recull de materials que utilitzem, des de fa anys, a les nostres aules, fruit de la nostra recerca. Altres apartats són reflexions i aportacions personals sobre el món que vivim, sense perdre de vista els nostres referents: el cristianisme i la nostra condició de dones.”

Anar al web

Aquest article ha estat publicat en Experirències didàctiques, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *