SER VALENT, QUÈ VOL DIR?

By Reli Teachers

Sovint tenim molts referents als que ens agrada semblar-nos, normalment solen ser gent coneguda, futbolistes, cantants, youtubers, etc. Ens agrada el que diuen, el que fan, com vesteixen… i molta gent els té com a models. Però heu pensat si són bons models?

És important tenir bons models. A casa els pares fan de models als seus fills, els hi ensenyen des de ben petits, a l’escola els mestres també fan de models per aprendre moltes coses. Els cristians tenim el millor model, és JESÚS. Ell ens ensenya que el camí per ser feliços és l’AMOR.
Jesús és el nostre model, ens convida a semblar-nos a Ell no per l’aparença externa sinó com a persona. Volent estimar als altres, ajudar, ser solidaris, lluitar pels més febles, per les injustícies… Des de fa segles hi han hagut persones que ho han fet, aquestes persones han estat els SANTS, bons models per totes les persones.
A continuació mira la pel·lícula de la vida de Sant Joan Pau II.
Desprès demostra quan has après responent a les preguntes sobre la pel·lícula jugant al Kahoot.
Cal posar el teu nom i cognoms per començar a jugar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà