TASCA

1. Crea un bloc amb XTEC: blocs.xtec.cat

Vigila bé amb l’adreça que li vulguis donar perquè ja no la podràs canviar. El que sí podràs modificar és el títol del bloc.

2. Escull l’aparença “Andreas09“. Té l’avantatja que es poden crear pestanyes i subpestanyes per jerarquitzar la informació.

3. Afegeix una pàgina en la que escriguis un text i hipervinculis una adreça web (has de copiar l’adreça URL). Ordena aquesta pàgina amb el número 1.

4. Afegeix una pàgina en la que enllacis un vídeo del youtube (has de copiar l’adreça URL). Ordena aquesta pàgina amb el número 2.

5. Afegeix una subpàgina a la pàgina anterior en la que “embebeixis” un vídeo del youtube (has de copiar el codi EMBED)- Ho has de fer des de la pestanya HTML.

6. Afegeix un subpàgina a la pàgina 1 i inserta una imatge. Fes que aquesta subpàgina estigui protegida per contrasenya.

7. Afegeix una pàgina  i enllaça una activitat JClic i/o un Quadern Virtual i/o una WebQuest. Ordena aquesta pàgina amb el número 3.

8. Afegeix una pàgina i “embembeix” una presentació de fotos que hagis creat amb Slide – Ho has de fer des de la pestanya HTML. Ordena aquesta pàgina amb el número 4.

9. Afegeix una subpestanya a la pàgina 4 i enllaça un document que hagis creat amb Google Docs.

10. Edita la pàgina 1 i hipervincula un document que hagis creat amb Google Docs.

11. Crea la pàgina número 5 i “embebeix” un calendari de Google Docs.