Setmana literària


 

 

 

 

Ja ha arribat! La setmana literària en què ens passem set dies gaudint de la literatura en totes les seves expressions!

A sisè hem participat al certamen literari organitzat pel nostre municipi, alhora que hem creat un poema pels Jocs Florals de la nostra escola. La setmana vinent sortirem a comprar llibres per les paradetes i els gran ens visitaran per explicar-nos històries i recitar poesia.

El proper dilluns, a les 9, els nens i nenes de sisè celebraran un recital de poemes, de diferents poetes catalans, que han memoritzat per l’ocasió. Els gravarem perquè pugueu gaudir dels vostres fills i filles amb nosaltres.

Cerqueu la vostra rosa! Que el dimarts sortirem amb una obra d’art entre les mans!  😉

Les tutores.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *