L’article científic

La prestigiosa revista “Science” ens ha demanat que confeccionem un article científic sobre “LA FUNCIÓ DE NUTRICIÓ”.

Per tal de treballar amb el màxim rigor científic, farem grups d’investigació ( sis grups de quatre membres determinants per les mestres). A cada membre li serà assignat un tema d’estudi: aparell digestiu, respiratori, circulatori o urinari.

Cada membre s’haurà de reunir amb un grup d’experts per tal de treballar a fons l’aparell que li ha tocat investigar. Els grups d’experts, doncs, estaran formats per sis membres, un de cada grup d’investigació, i tractaran només un aparell.

Per portar a terme la seva recerca, els experts hauran de seguir les indicacions d’un dossier, construir una maqueta de l’aparell estudiat i realitzar una presentació digital, amb el guió corresponent, per tal d’explicar a la resta dels grups d’experts els seus descobriments.

En acabar la feina amb el grups d’experts, cada membre del grup d’investigació haurà d’aplicar els descobriments dels experts per redactar, entre tots, el seu article científic.

Per a treballar tot això, hem creat un Web de guia i recolzament al vostre procés d’aprenentatge:

Som-hi!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *