LA MORT UNA AURORA

Les experiències científiques de la doctora Kubler-Ross permeten confirmar que la mort és un passatge cap a una altra forma de vida. Ens fa comprendre que l’experiència de la mort és gairebé idèntica a la del naixement, ja que es tracta de l’inici d’una altra existència, el pas a una nova consciència en la que continuem experimentant, sentint , veient,… i continuar el creixement espiritual. Gràcies a ella sabem qu hi ha una llum que brilla al final i que a mesura que s’aproxima el final es fa més clara i intensa, i la persona se sent plena d’amor, el més gran que ens poguem imaginar.

És una obra molt interessant per tal d’ intentar comprendre el nostre gran misteri, el a tothom preocupa: la mort,  per aquest punt d’ impossibilitat de saber realment com és el final de la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *