ANEM AL JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA

Ahir, dilluns 11 de novembre, vam anar al Jardí Botànic. Vam anar caminant fins al metro Drassanes, vam baixar al Paral·lel i vam agafar el Funicular de Montjuïc. Després vam haver de caminar una estoneta fins arribar al Jardí Botànic. Un cop allà ens vam seure en una rotllana i vam esmorzar. Havíem d’esperar que ens vingués a buscar una monitora, la Laura. Ella ens va estar explicant moltes coses de les plantes, les mateixes que, més endavant, estudiarem a la classe:
– Què és i per què serveixen: l’arrel, la tija, el tronc, les fulles.
– Com s’alimenten les plantes.
Vam seure sota l’ombra d’un arbre molt estrany, tenia les arrels penjant de les branques! I el que ens pensàvem que era el tronc, no ho era! Eren les mateixes arrels que havien crescut i havien format columnes imitant un tronc. Ens va agradar molt!
També vam fer 4 grups per poder observar amb més atenció 4 plantes. Havíem d’observar:
– La textura de la tija/tronc (suau, rugosa)
– El color de la tija/tronc (verd, marró)
– La forma de la tija/tronc (rodona, quadrada)
– La duresa de la tija/tronc (rígida, flexible)
Un cop vam parlar una estoneta de tot el que havíem observat i après, vam dir adéu al Jardí Botànic i vam anar al Parc de Joan Brossa per dinar i jugar una mica. Quan ja ens vam cansar, vam tornar a agafar el Funicular i vam marxar. Però aquesta vegada, vam baixar al Paral·lel i, xino-xano, vam anar fent camí fins l’escola.
Ens oblidàvem! Vam tornar amb unes quantes fulles i, un cop les haguem observat, ja us ensenyarem què hem fet amb elles!
Mireu les fotografies i… fins la propera!

Si voleu saber més coses del Jardí Botànic premeu l’enllaç: JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA
Si voleu saber més coses del Funicular de Montjuïc premeu l’enllaç: FUNICULAR DE MONTJUÏC
Si voleu saber més coses dels Jardins Joan Brossa premeu l’enllaç: JARDINS JOAN BROSSA

Aquest article ha estat publicat en Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *