Teatre a l’escola : Una Carretada de Contes

El diluns 5 de febrer l’alumnat de Cicle Inicial, 1r i 2n de Primària hem assistit a la representació teatral “Una Carretada de Contes” a càrrec de La Guilla Teatre. Un actor i una actriu ens han descobert a través de la interpretació d’un munt de personatges, diferents històries. Començant amb  la presentació de dos viatjants , la Filigrana Gràcia i el Joseph Tour que amb el seu atractiu i original carro ens han explicat un grapat de contes, ajudats de màscares, objectes i titelles que han fet d’aquest relat, una estona divertida i entranyable.

Començant pel Camí que no duia enlloc, seguit pel Mig Pollet, Margarit el Cabrit, entre altres i acabant per La vall del riu d’or, hem gaudit d’una sessió de teatre magnífica.

Felicitem a la Meritxell Morera i al Pere Farran , actriu i actor, pel seu gran treball artístic i plàstic, doncs ens consta que també són ells els creadors del carro, objectes i màscares que apareixen en aquesta representació. Enhorabona! I contiueu amb tan d’encert!

 


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.