SORTIDA DE TARDOR . ASSOCIACIÓ ASSOCIACIÓ ALBA DE TÀRREGA

El 17 d’octubre Cicle Inicial , 1r i 2n de Primària vam realitzar la primera sortida del Curs Escolar 2017- 18. El destí Tàrrega. El lloc , instal·lacions de l’Associació Alba. L’objectiu , participar en els tallers dels Artistes, i dels Arrugats. Visitar el recinte amb les seves diferents dependències i usos i apropar-nos al món de la gent diferent.

En el taller dels Artistes, vam experimentar el dibuix i pintura sobre tela, l’estampació. Vàrem donar lliure sortida a la creativitat. Properament ens enviaran les nostres estampacions que podrem utilitzar cosint-les sobre roba, emmarcant-les com un quadre…etc.

En el taller dels arrugats, només entrar ens vam sentir envaïts per la dolça flaire de la vainilla, que dóna aquell toc tan especial a totes les diferents especialitats de producció,els vanos,cubanos, cubanitos i els arrugats. Vàrem experimentar la creació dels arrugats , que com el seu propi nom indica , és arrugar un tros de massa per regar-lo amb xocolata. Hi ha un llibre molt interessant titulat Els arrugats, que conta l’origen dels mateixos. Com d’un error, surt una llepolia tan fina. El conte està escrit pel inoblidable i enyorat periodista Carles Capdevila, que el va escriure després d’haver visitat l’Associació Alba.

La visita al recinte va ser molt interessant, fent un recorregut per la bugaderia, menjador, sala d’estimulació sensorial entre altres. Ens vam admirar de la quantitat de roba que renten i planxen a la bugaderia, donant servei a molts establiments importants com els CAPS (Centres d’Assistència Primària) i els Hospitals de Lleida.

També tenen un hort on cultiven diferents hortalisses i un gran equipament esportiu on vam ser rebuts i on vam dinar. El dia va ser formidable, ens va acompanyar un sol lluminós i una temperatura primaveral, la relació entre tots els companys i companyes va ser optima amb bona avinença i gaudint de la sortida. Ah! I vam ser obsequiats amb una bossa degustació de les dolces especialitats de la casa. Mmmm! Per tornar- hi!

Des d’aquí volem donar les gràcies a tot el personal que ens va atendre i agrair-los el seu treball modèlic i la seva gran funció social. Associació Alba,sou grans, molt grans!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.