ESPORT A LA PISTA D’ATLETISME DE LA SERRA

Aquest divendres 31 de març l’alumnat de Cicle Inicial, 1r i 2n hem anat a la pista d’atletisme reglamentària de La Serra de Mollerussa. Allí ens han rebut l’equip de l’Escola Atletisme A.A. Xafatolls per tal d’iniciar la pràctica d’activitat atlètica que ha consistit en la realització de quatre proves: Salt de llargada, llançament de pilota, velocitat i relleus.

L’activitat ha resultat engrescadora, dinàmica i profitosa. Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els monitors sense excepció Fran Carrillo, Sandra Borda, Carles Herrero, Albert Herrero, Gerard Sans, Roger Masip, Laia Andreu i Xavier Badia.

Aquesta activitat estava programada com a complement a d’altres activitats que venim duent a terme en motiu del Projecte Interdisciplinar dels Jocs Olímpics.

Aquesta activitat ens ha permet conèixer de més a prop la molt bona feina que desenvolupa l’Escola d’Atletisme. www.xafatolls.cat

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.