CICLE INICIAL SE’N VA DE CONCERT

El dimarts 7 de març, l’alumnat de Cicle Inicial va anar de Concert al Teatre de l’Amistat on l’orquestra infantil de l’Escola de Música de Mollerussa sota la direcció de Josep Miquel Mindan  ens va oferir una audició de peces musicals que van fer un recorregut ràpid per la història de la música, a través del qual se’ns va fer la presentació dels diferents instruments que componen l’orquestra. La peça estrella va ser l’Himne de l’Alegria de la novena simfonia del compositor Ludwig van Beethoven amb la qual va finalitzar el concert.

Ens va agradar molt veure com nens i nenes com nosaltres tocaven un instrument, especialment els companys de la nostra escola. Des d’aquí els felicitem a ells en especial i a la resta de petits i joves músics i al seu director en representació de l’Escola de Música de Mollerussa.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.