ANIMACIÓ LECTORA A CICLE INICIAL

El dimecres 8 de març, al gimnàs de l’escola, va tenir lloc una sessió d’animació a la lectura, basada en els contes que s’han llegit a 1r i 2n de Cicle Inicial.

Així doncs hi va haver una primer torn amb l’alumnat de 1r que havia llegit el conte Raspall de Pere Calders i un segon torn amb l’alumnat de 2n que havia llegit La fàbrica de contes de Joaquim Carbó.

Les dues animacions van córrer a càrrec de Clara Gavaldà, actriu de la Companyia Sgratta, amb més de 15 anys d’experiència contant contes, que ens va delectar de valent amb les seves narracions del tot eloqüents, amb  gesticulacions , moviment i canvis de veu segons el personatge a interpretar. Va ser una activitat ben divertida que va copsar a l’instant l’atenció dels alumnes, ja de per sí motivats per la posta en escena del conte llegit i per uns quants més com La sirena rondinaire, i L’aranya.

Felicitem a la Clara Gavaldà per tant d’art!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.