BOTIFARRA AMB PATATES AL FORN

Ingredients:

  • 2 Botifarres
  • ½ ceba
  • ½ pebrot
  • 1 patata
  • Sal
  • Oli d’oliva

Preparació:

Primer agafem la ceba i el pebrot i els tallem a tires no molt fines.

Després agafem les botifarra i les fregim una mica a la paella amb oli.

Seguidament pelem les patates, les netegem amb aigua i les tallem en lamines molt fines.

Preparem una safata de forn i ho posem tot dins ben col·locat i posem sal i oli sobre tots els ingredients, ja està preparat per ficar-la al forn a 200º durant 60 minuts.

Presentació:

Col·loquem les patates al mig del plat, juntament amb la ceba i el pebrot, després tallem les botifarres i les posem pel voltant de les patates.

BON PROFIT !

Carlos Sales Lorente

One thought on “BOTIFARRA AMB PATATES AL FORN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *