INGREDIENTS:
- 1 kg de tomàquets madurs
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- Un gra d’all
- 50 g. sucre moreno
- 70 cc. Vinagre de vi blanc o de -poma
- Mitjana culleradeta de sal fina
- Mitjana culleradeta de pebre roig dolç
- Mitjana culleradeta de mostassa en -Pols
- Polsim de canyella molta
- Polsim de pebre molt
- Polsim de clau molt
ELABORACIÓ:
- Renta els tomàquets i el pebrot.
- Talla en trossos grans els tomàquets i col·loca en un cassó gran antiadherent.
- Afegeix el pebrot en trossos, sense llavors, la ceba en trossos i el gra d’all pelat.
- Cou a foc lent uns 40 minuts, o fins que tot quedi molt tendre.
- Tritura la mescla usant la batedora, fins que quedi molt fi.
- Afegeix les espècies, el sucre i el vinagre.
- Acaba la cocció una hora a foc lent, removent amb freqüència, fins que quedi un puré espès.
- Pansa directament als flascons esterilitzats o un tupper hermètic ben net, deixa refredar.
Deixa un comentari