LLISTAT AMB EL BAREM PROVISIONAL

Benvolgudes famílies,

Podeu fer la consulta del llistat de preinscripcions amb el barem provisional. INFORME_BAREM_PROVISIONAL_escola PAU VILA

 

De manera individual, també podeu consultar els resultats des d’aquesta pàgina http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/consulta-resultats/. Per fer la consulta es necessita:

  • El codi de la sol·licitud. Quan es pugui fer la consulta rebreu un missatge amb aquest codi a l’adreça electrònica que s’ha indicat a la sol·licitud (si no rebeu el missatge, mireu el correu brossa).
  • El número del document d’identificació personal (DNI, NIE o passaport) del tutor o tutora que s’ha indicat a la sol·licitud com a referent per fer les consultes.

En cas que detecteu una errada de barem, preguem ens truqueo o ens envieu un mail a aquesta mateixa bústia: preinscripcio20-21@escolapauvila.cat. El procediment de reclamació consisteix en presentar una sol.licitud de reclamació (mitjançant un correu electrònic) adreçada a la nostra escola dins del termini del 2 al 5 de juny. Si us trobeu en la necessitat de presentar-ne una, us assessorarem. Només caldrà que ens truqueu o ens envieu un mail.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *