Nova web!

Molt properament us presentarem una nova web de centre, molt més dinàmica i atractiva. Esperem que sigui un espai de comunicació efectiva entre tota la comunitat educativa del Pau Vila.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS D’ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2020-2021 AL MUNICIPI D’ESPARREGUERA PER A 2N CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA i ESO A PARTIR DE L’11 DE JUNY DE 2020

Les famílies que han presentat les sol·licituds en els centres educatius dins el període ordinari, han d’adreçar les seves consultes en el centre de 1a opció on han entrat la sol·licitud de preinscripció.

Aquelles famílies que no han presentat la sol·licitud en cap centre educatiu abans de l’11 de juny de 2020 s’han de fer arribar a l’adreça de correu electrònic de l’ajuntament educacio@esparreguera.cat

Per qualsevol dubte o consulta podeu enviar un correu a aquesta adreça o al telèfon

661.237.790

Què cal fer?

Omplir la sol·licitud de preinscripció per al curs 2020-2021 ( Enllaç al model de
sol·licitud) , datada i signada , enviar-la en pdf a l’adreça de correu
educacio@esparreguera.cat i annexionar la documentació següent, escanejada o
fotografiada, de forma legible:
 Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació
d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials
i Famílies.
 DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o
guardadora de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de
residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers
comunitaris, document d'identitat del país d'origen. o DNI del nen/a si en té. o
Targeta Sanitària Individual (TIS).
 Si l’adreça de residència al·legada a la sol·licitud no coincideix amb el DNI
presentat cal afegir certificat d’empadronament o volant de convivència.

LLISTAT AMB EL BAREM PROVISIONAL

Benvolgudes famílies,

Podeu fer la consulta del llistat de preinscripcions amb el barem provisional. INFORME_BAREM_PROVISIONAL_escola PAU VILA

 

De manera individual, també podeu consultar els resultats des d’aquesta pàgina http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/consulta-resultats/. Per fer la consulta es necessita:

  • El codi de la sol·licitud. Quan es pugui fer la consulta rebreu un missatge amb aquest codi a l’adreça electrònica que s’ha indicat a la sol·licitud (si no rebeu el missatge, mireu el correu brossa).
  • El número del document d’identificació personal (DNI, NIE o passaport) del tutor o tutora que s’ha indicat a la sol·licitud com a referent per fer les consultes.

En cas que detecteu una errada de barem, preguem ens truqueo o ens envieu un mail a aquesta mateixa bústia: preinscripcio20-21@escolapauvila.cat. El procediment de reclamació consisteix en presentar una sol.licitud de reclamació (mitjançant un correu electrònic) adreçada a la nostra escola dins del termini del 2 al 5 de juny. Si us trobeu en la necessitat de presentar-ne una, us assessorarem. Només caldrà que ens truqueu o ens envieu un mail.