Benvolgudes famílies,

Esperem que estigueu tots bé en aquests dies tan complicats que estem vivint.

Davant d’aquesta situació en la que ens trobem i que ens ha portat a tots plegats a reorientar la nostra rutina habitual, l’equip de mestres hem elaborat un llistat d’activitats que té com a objectiu que els vostres fills i les vostres filles no perdin el contacte amb els aprenentatges.

En nombrosos comunicats oficials ens diuen que ens trobem davant d’un període no lectiu, per tant, no es pot avançar matèria curricular. Per aquest motiu volem que les propostes donades marquin una rutina diària, no de durada excessiva i que es puguin compaginar amb temps per jugar, fer una mica d’exercici, pintar… i convivència amb la família.

Nens i nenes! Un enviem per correu activitats us mantingueu al dia amb els continguts que hem anat fent a l’escola (també ho penjarem al blog). Recordem, que totes les tasques són de repàs, no avançarem temari però és important que us marqueu uns horaris i unes rutines perquè no oblideu tot el que ja hem treballat.

Us trobem a faltar i tenim moltes ganes de tornar-vos a veure! Esperem que estigueu tots i totes bé i puguem tornar aviat a l’escola!!

Molts ànims i fins molt aviat!!!

L’equip de mestres d’Educació Infantil

Si cliqueu aquí tindreu un seguit de recursos