RECORDANT EL MESTRE PAU CASALS

Aquest curs en motiu del mes Pau Casals, commemorant la seva mort (22 d’octubre), els nens i nenes de l’escola han treballat la figura del mestre a partir de la seva biografia. Us convidem a poder veure els treballs realitzats que estan exposats a l’entrada principal.

Paral.lelament des de l’escola hem dedicat un espai permanent per commemorar la figura del mestre que dóna nom al nostre centre i que també està situat al hall. L’objectiu d’aquest homenatge a la trajectòria de Pau Casals és transmetre els alumnes la importància dels valors i els fets que va dur a terme al llarg de la seva vida. I especialment destacar la seva rellevància a nivell mundial com a referent i defensor de la pau. Així com vetllar per fer arribar la música a tothom.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *