Scribd és una web que podem allotjar molts tipus de documents, que després podem insertar a la nostra web o bloc molt fàcilment amb una visualització com si fos un arxiu flash. A més, permet després baixar-se el document en diferents formats i també la seva impressió.

Cal tenir paciència perquè és una mica lent i no sempre funciona bé.
Aquí teniu un exemple d’un document que he trobat, i que a més una petita guia d’aquesta web.

Compte perquè al wordpress no accepta el codi embed (per variar) , però es pot solucionar insertant el flash.Us passo l’enllaç perquè visiteu la pàgina per veure tot el document:

http://www.scribd.com/doc/50900/tutorial-Text-ConversorsPDF-OL

Pots veure en una finestra tot el document clicant a sobre de la icona que apareix a la dreta de la impressora que hi ha a la barra d’eines del document.


Com a continuació de l’anterior, tot i que ens blocs Xtec l’SCRIBD, no funcionés, amb el IPAPER es soluciona aquest problema.

Ara Scribd s’ha actualitat amb iPaper que és una aplicació a l’estil del Youtube però de documents. Permet compartir documents en format Word, PDF, Powerpoint, excel, etc. La novetat d’iPaper és que permet integrar-la en qualsevol lloc a l’estil de youtube. És una aplicació altament recomanable per la seva senzillesa i utilitat.

MOLT IMPORTANT! Quan agafeu el codi que us proporciona la web, cal que retalleu el codi i només agafeu el que us marco en aquest exemple, sinó NO FUNCIONA!! (Per fe-ho enganxeu el codi en un word i després trieu el codi necessari).

També podeu veure aquests vídeos de demostració i explicació:

Aquest és el primer

Font:Racotic.-Gràcies!!