LA MOSTRA_08

LOGO Participació en la Mostra_2008 Participació a La Mostra 2008

.-Avui,divendres 13/06/08, puntualment, al Migdia s’ha penjat a la WEB original de LOGO Participació en la Mostra_2008,el vídeo en Real_player, que emet els veredictes dels Jurats dels diferents apartats de Concurs: Fotografia, Ràdio i Vídeo.PlorPlorPlor.Les nostres innombrables hores de feina no han sigut premiadesPlorPlorPlorBUAAAAAAAAA!!!PlorPlorPlor.La Deessa Fortuna no ens ha somrigutGuai!Guai!Guai!.-És igual!!Guai!Guai!Ningú ens treurà mai, el bé que ens ho hem passat fent-ho i el que hem aprés i gauditGuai!.-Sempre ens quedarà el fet, de que l’Honorable Conseller del Departament d’Educació ,Sr.Ernest Maragall, ens hagi agraït en directe!! la nostra participació i el nostre Treball!!!Guai!Guai!Guai!.Des d’aquí vull agraïr a tots els alumnes de 5è.- i 6è.- de l’Escola Fontmartina, la seva feina ,saber fer i implicació en aquest Projecte !!!.També , agraïr, la feina de les diferents Personalitats del JURAT deLOGO Participació en la Mostra_2008 ,que a bén segur, no ho han tingut fàcil per decidir 16 premis d’entre les més de 600 aportacions, i més de 230 CEIP’s i IES’s concursants a l’apartat de Fotografía en el que participàvem. Felicitar també als companys/es de les diferents Escoles i Instituts que han sigut premiats; especialment al CEIP MATAGALLSCEIP MATAGALLS_Enllaç , de la nostra localitat de Sta.Maria de Palautordera, que ha sigut guardonat a l’apartat de RÀDIO . FELICITATS!!!! de tot cor!!DE TOT COR!!DE TOT COR!!DE TOT COR!!.-

A continuació enllaço el vídeo que emet els noms de les Escoles i Instituts guardonats, als diferents apartats de participació:

[kml_rm movie="http://phobos.xtec.net/audiovisuals/lamostra/008/mostra008-original.rm" width="480" height="380"/]

Per poder visualitzar necessiteu el reproductor Real Player.-Font:Guardonats de LA MOSTRA_008!!!.-Gràcies!!

FELICITATS A TOTS ELS PREMIATSSSS!!! Guai!Guai!Guai!

Per a celebrar-ho , aquesta cançó memorable del GRUP:AMÉRICA Guai!(SURVIVAL!!)

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/VDHLdtANl00" width="420" height="320" wmode="transparent" /]

Font: Youtube.- THANK’S!!

I AQUESTA ALTRA:CATCH THAT TRAIN, de l’Àlbum: “ALIBI” del 1980 Guai!(Catch that Train!!)

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/1lO_DV9fIgk" width="420" height="320" wmode="transparent" /]

Font: Youtube.-THANK’S!!

En aquest una altra tema: “Tin Man” de l’album de 1973, “America in Concert”

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/mXH1cB9iy9I" width="420" height="320" wmode="transparent" /]
Font: Youtube.THANK’S!!

-Avui 4/05/08

FEM DE REPÒRTERS

INTRODUCCIÓ:

Les imatges que veureu a continuació, son fruit de la feina de tot un curs efectuada pels alumnes dels 5ès. i 6ès. del Centre. És tret identitari de l’Escola el promoure activitats que millorin la interrelació dels alumnes dintre d’un mateix Cicle .És el cas d’aquest Taller de Fotografia:”Fem de Repòrters”,englobat dintre d’una Xarxa de Tallers de temàtica diversa relacionada amb la Tècnica i la Creació Artística , que el passat Curs vàrem organitzar al Cicle Superior, i pels que passaven cada dimarts durant dues hores,rotant,grups internivells d’uns 15 alumnes de mitjana. Cada Taller tenia una durada de 4/5 sessions(depenent amb si coincidia amb algunes de les altres activitats o festes tradicionals que preparem i celebrem durant cada curs) .En el cas del present “Fem de Repòrters” es tractava, per una part, de donar una visió general somera de la utilització de les càmeres digitals , així com de nocions bàsiques de Fotografia: utilització de la llum, tipus d’ enfocament , tipologia de Plans etc .Tot això interelacionat amb una feina d’edició (Editor Gràfic) en alguns casos, així com la creació de qüestionaris adreçats a les persones a les que devien fer els “interviús”. A les sessions pràctiques que complemtentaven la banda teórica, havien de fer fotografies de tots els tipus, aplicant el que s’havia estudiat respecte als tipus de plans (generals, americà, primer plà, detall etc..) així com fer el reportatge amb la seva banda de preguntes (anotant les respostes…) complementada amb la sessió fotogràfica de la persona o persones entrevistades. Els grups de reporters gràfics i entrevistadors eren de 3 a 5 alumnes de mitjana, provistos d’ una càmera digital (s’utilitzaven bàsicament càmeres de l’escola, però molts d’ells portàven la seva pròpia de casa amb la que estàven més familiaritzats, posteriorment venia la feina de treure les targes corresponents de cada càmera i descarregar les imatges de cada sessió a les carpetes creades a tal fí ) i amb la consigna d’anar-se’n intercanviant els papers (fotógraf, entrevistador.. etc) de manera que tothom a cada grup fés pràctica de totes les “tasques”.Posteriorment aquesta informació gràfica es plasmava en un document d’edició de textos en el que figuraven preguntes, respostes i el material fotogràfic de soport a la banda escrita, insertat.

Aquesta feina efectuada, ha tingut continuitat en el present curs 07/08 a la Setmana Cultural ,celebrada fa poc , en la que el tema central era EL CINEMA, de la que teniu cumplida informació a les “pestanyes”superiors : “Setmana Cultural 2008”.-“Fitxes de Films” i “Història del Cinema + Lumières”.Les Setmanes Culturals són un altre tret d’identitat del Centre pel qual s’implica a tots els/les mestres i els alumnes (Tots els Cicles) en un Projecte Comú, que es treballa de manera adequada a cada Cicle i Nivell. La Setmana, funciona, durant els tres díes que dura , com una Macro-Xarxa de Tallers, a la que estan implicats mestres i alumnes de cada Cicle, tractant-se el Tema Central, de manera diferenciada , però adequada a cada Nivell. Fa dos cursos, va ser la SETMANA DE LA CIÈNCIA, el curs passat la SETMANA LITERÂRIA i el present LA SETMANA DEL CINEMA. Podeu veure que, enguany, s’ha treballat de manera més incisiva i completa( tres díes sencers), el que l’any passat vàrem fer amb el Taller que presento a l’actual Mostra_008.

I sense més preàmbuls passem, a les fotografíesSomriure .La seva exposició l’he dissenyada de manera cronològica ,amb els diferents integrants dels SET GRUPS “FDR” (Fem De Repòrters) com alguns alumnes s’autodenominaven, a partir dels començaments d’Octubre(06) fins al Juny (07).- Si el sistema em deixa, posaré al final una exposició resum final que he elaborat en “Fotocanvas” amb les millors fotografíes dels diferents integrants dels grups. Espero que gaudiuGuai!.Gràcies per la vostra visita!!!Avergonit

FDR_Grup4-Fotos:AïdaM_Ariadna_A_Alberto_B_AdriaM_09_i_160107

FDR_Grup4-Fotos:AïdaM_Ariadna_A_Alberto_B_AdriaM_09_i_160107

FDR_Grup_5_Anna_G_Lidia_C_LaiaG_Cristina_T_sessions_23i300107

BubbleShare: Share photos – Powered by BubbleShare

FDR_Grup_5_Anna_G_Lidia_C_LaiaG_Cristina_T_sessions_23i300107

FDR_Grup_5_Melissa_C_i_Celia_B_i_Cia_5A_i_5B_300107

BubbleShare: Share photos – Find great Clip Art Images.

FDR_Grup_5_Melissa_C_i_Celia_B_i_Cia_5A_i_5B_300107

FDR_Grup 5-Fotos:Padrins i Fillols_020207_ Celia_B_Pol_A_Melissa_5A_Laia_G_Marta_K_Jero_S_Ivan_ S_5B

BubbleShare:Share photos

FDR_Grup 5-Fotos:Padrins i Fillols_020207_Celia_B_Pol_A_Melissa_5A_Laia_G _Marta_K_Jero_S_Ivan_S_5B

FDR_Grup_5-Fotos:Celia_Melissa_Cris_T_5A_B_060207

BubbleShare: Share photos – Powered by BubbleShare

FDR_Grup_5-Fotos:Celia_Melissa_Cris_T_060207
Aqui va un reproductor amb música per acompanyar el visionat de les fotos.La primera i la penúltima presentacions (de Slide.com) ja tenen la música incorporada, si la TELEFÓNICA ens deixa, s’ha de sentir.Que GAUDIU de la música i les fotosGuai! -Com podeu veure tinc un petit problema de “codi” amb el que estic treballant.El codi generat per GOEAR.com, hi ha que “depurar-ho” per a que funcioni amb WordPress(“estoy en ello”), quan hagi aconseguit el codi que funcioni, veureu el reproductor musical amb cara i ulls, aquí a continuació.Mentrestant, si us plau,prego li doneu a l’enllaç d’agraïment de sota el quadre”playlist”, que us portarà a la pàgina de GOEAR on està allojat el reproductor amb les cançons de la llista. Gaudiu de les presentacions fotogràfiques amb la música de Neil Young, Queen i Boston.Guai!

-He aconseguit que es vegi, el “frontal del reproductor però no aconsegueixo que es vegi la informació del llistat de les 12 cançons.Ho segueixo intentant.Si us plau , cliqueu al segúent enllaç de goear.com_llista reproducció , que farà que surti en nova finestra el reproductor allotjat a la WEB original.

FDR_Grup_3_GiselaMerceAlbaJeroEtc_27020

FDR_Grup_3.-Fotos:Febrer_2007_Gisela(5A)-Mercè_Alba_Jero_Marc_S _etc.

FDR_Grup_3.-Fotos:Sessió_27/02/07_Gisela(5A)-MartaR-AleixP_DavidC_PolG(5B)MercèM(6A)-AlbaR(6B)-AlexG(6A)MarcS(6C)

BubbleShare:Share photosPowered by BubbleShare

FDR_Grup_3.-Fotos:Sessió_27/02/07_Gisela(5A)-MartaR-AleixP_DavidC_PolG(5B)MercèM(6A)-AlbaR(6B)-AlexG(6A)MarcS(6C)

FDR_Grup_3.-Fotos:Sessions_2702_i_060307_Gisela(5A)-MartaR-(5B) -MercèM(6A)-AlbaR(6B)-AlexG(6A)

FDR_Grup_3.-Fotos:Sessions_2702_i_060307_Gisela(5A)-MartaR-(5B) -MercèM(6A)-AlbaR(6B)-AlexG(6A)

FDR_Grup_3.-Fotos:Sessions 06/03 i 13/03/07.-Gisela (5A)-JuanCamilo(5A)DavidC(5B)_MartaR(5B)_AleixP(5B)Marco(6B).

FDR_Grup_3.-Fotos:Sessions 06/03 i 13/03/07.-Gisela_JuanCamilo(5A)DavidC_MartaR _AleixP(5B)Marco(6B)

.FDR_Grup_3.-Fotos: Oscar_V(6B)Aleix_I(6A)Sessió:13/03/07.-

FDR_Grup_3.-Fotos:Oscar_V(6B)Aleix_I(6A)Sessió: 13/03/07.

FDR_Grup_6.-Fotos:Manel_P(6C)_190307.-Aquesta série de fotografíes,tenen la seva història.El grup no tenia càmera digital , van vindre amb una “standard”de rodet, la qual cosa no va presentar cap problema per ells, van fer les fotos , las van revelar i desprès les van escannejar, per passar-les a format digital i que es poguèssin visionar a la web.Van trobar la manera de fer el treball amb els mitjans que tenien.Guai!

BubbleShare: Share photo

FDR_Grup_6.-Fotos:Manel_P(6C)_190307

FDR_Grup_6.-Fotos:Omaima_ Sandra_Gorka(5B)_Ihssam_Lluís(5A)_Ona(6A)_Carlos_Anabel(6B)_Sessions 27/03 i 17/04/07

FDR_Grup_6.-Fotos:Omaima_ Sandra_Gorka(5B)_Ihssam_Lluís(5A)_Ona(6A)_Carlos_Anabel(6B)_Sessions 27/03 i 17/04/07

FDR_Grup_1.-Fotos:Maig_2007_Helena_Paula_Irene_Marta_Judit_Carlos_Cristian

BubbleShare:Share photosPowered by BubbleShare

FDR_Grup_1.-Fotos:Maig_07_Marta _Judith_Jordi_Carlos_Cristian_ Helena_Paula_Irene

Els Objectius generals i la Metodología del Taller es detalla en document a part aquí.(pdf) Ara una petita mostra de feines que es van efectuar, durant el curs passat i anteriors, bé amb programes d’edició gràfica, tipus PAINT o KIDPIX etc.,algunes de les feines exposades tenien música asociada (per exemple les postals de Nadal), cosa que no es podrà apreciar a la presentació que efectúo amb el programa SCRIBD, que exposa les imatges carregades en format PDF, que al visionar-les resulten com si fós una presentació en POWERPOINT (previ codi generat a la WEB on estan allotjades, ja que el servidor d’XTEC, no em deixa fer-ho) FeinesAlumnEscola05/06i06/07 Slideshow 020607Upload a docRead this doc on Scribd: FeinesAlumnEscola05/06i06/07 Slideshow 020607

Hi han fotos descarregades pels propis alumnes i guardades a les seves carpetes, per desprès utilitzar-les en feines de Naturals, Plàstica etc.També fotos personals, editades gràficament pels mateixos (amb Photoshop, Gimp o similars) que vàrem utilitzar per fer una presentació web personal,que es pot visionar, aqui.A la finestra nova que surti, clicar CICLE MIG i desprès:”LES WEBS DE TERCER”.-Gràcies a :SCRIBD.-Many THANK’S

Tinc encara la senyalConstruint la pàgina!!,perque li falten algunes “cosetes”a aquest treball-exposició del projecte, tinc un parell de presentacións fotogràfiques en “Fotocanvas”(una mena de “Powerpoint”) de 350Mb cadascuna, que les estic intentant “pujar” al servidor d’aquesta pàgina ,l’Hipòlit d’XTEC i no n’hi ha manera , porto dues setmanes intentant-ho ,en temo que tingui la capacitat limitada a menys de 100Mb per aquesta pàgina, perque algunes fotos i documents de text si que me’ls ha deixat deixat “pujar” .Intentaré posar-ho a través de “webs” gratuïtes, com les de Flickr, Bubbleshare , Slide ,Picturetrail o similars, com he fet amb les més de 700 fotos que n’hi han exposades en aquesta pàgina.

Deixa un comentari

Go to Top