CANVIS

Quan la rutina t’avorreix i no trobes sentit al què fas potser és que ha arribat l’hora de fer canvis.
Canvi de look, canvi de cotxe, canvi de ruta, canvi de parella, canvi de dieta, canvi d’horari… NO
CANVI DE FEINA!
Vaig tancant una etapa molt intensa, rica i plena, vaig començar a tancar-la quan vaig començar aquest bloc, amb la llicència d’estudis, a poc a poc ha anat agafant forma el nou projecte.
Pot semblar que jo no ho he decidit, que m’ho han demanat per casualitat i jo ho he acceptat però no, la llicència, el Seminari d’infantil, les presentacions de l’experiència a les Förskolor, entrar al grup de 3-6 de l’ICE de l’UdG… tot anava en la mateixa direcció i ara es concreta, es va concretant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *