GÀMBIA

He tingut l’oportunitat de viatjar a Gàmbia amb l’Adrina Kaplan, antropòloga de l’UAB que viu en aquest país, i amb 22 dones més, grans persones i bones professionals, acostuma a anar lligat, metges, infermeres, treballadores socials, sociòloga, advocada, ballarina, professora de l’UAB, mestra… Algunes d’elles estan fent un postgrau de “Diversitat cultural i salut” i el viatge era una ocasió per aproximar-se a la situació sociosanitària de Gàmbia.
Hem visitat la seu de l’associació Wasu Kafo, hospitals i escoles, des de Banjul fins a Basse, em navegat pel riu Gàmbia, ens hem banyat a l’Atlàntic i recorregut carrers i mercats de Bakau… hem compartit diversos minibusos amb la corresponent dosi de sotracs, pols i suor, però sempre amb bon humor… Ha estat un viatge ric pel que ens ha mostrat el país i pel que ens hem donat entre nosaltres.

Gàmbia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *