TANCAMENTS I BONES NOTÍCIES

Ha acabat el curs d’estiu 2017 de webquestcat i ha sortit publicat el llibre “Diseño y aplicación de la Flipped classroom”.

No podia acabar d’una manera millor un curs que ha estat dur i que a acabat havent de prendre una decisió difícil i dura, deixar l’escola Collaso i Gil i deixar el barri del Raval per desavinences amb l’equip directiu. Un curs en el qual ens hem hagut de sentir que fem massa projectes, massa sortides amb els alumnes… on sistemàticament s’ha anat qüestionant la tasca de moltes mestres, els projectes i les iniciatives que hem intentat anar tirant endavant. El que ha passat ho explica molt bé l’Anna Pérez al seu bloc.

I, malgrat tot, aquest curs acaba amb un bon sabor de boca:

  • Ha acabat el curs d’estiu telemàtic de Webquest amb uns resultats extraordinaris, la realització d’unes webquests d’alta qualitat.
  • Ha sortit publicat el llibre  “Diseño y aplicación de la Flipped classroom”, que és el resultat de l‘ARMIF fet amb Blanquerna  i tres escoles més, entre elles el Collaso i Gil. El llibre és una mostra dels bons resultats que el model pedagògic Flipped Classroom dóna i com els alumnes s’engresquen a treballar d’aquesta manera i aprenen a partir de ser els protagonistes del seu propi aprenentatge i del treball autònom i col·laboratiu. És un llibre viscut i ple de vida.

fc

  • El darrer motiu és que amb l’Anna, companya de feina, projectes i lluites, marxem juntes a treballar a una nova escola, l’escola  Mossen Jacint Verdaguer . Serà una nova etapa que iniciarem amb alegria i entusiasme.

    Ara sí, començo les vacances d’estiu! Fins al setembre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *