QUÈ HEU FET AQUESTS DIES? de l’1 al 9 d’abril

Segur que teniu moltes coses per explicar-nos d’aquesta setmana santa! Esperem els vostres fulls amb una petita explicació.
Moltes gràcies.


Accions

Informacions

Cap resposta

10 respostes a “QUÈ HEU FET AQUESTS DIES? de l’1 al 9 d’abril”

9 04 2012
Oriol Nin (21:50:21) :

Hola a tots i a totes!
Aquests dies de festa de l’escola pels matins he anat al casalet que han fet a l’Aldric. Allà m’he trobat amb alguns amics i també n’he fet de nous, estava molt content perque he anat a l’escola de la meva amiga Martina.
Els altres dies hem fet dinars a casa els amics i família i el padrí Pep m’ha donat la mona de pasqua, he anat amb bici, hem jugat a futbol, i m’ho he passat molt bé.

9 04 2012
Àlex López (22:52:11) :

Hola!!! Aquests dies de festa hem fet moltes coses: hem anat amb els papes i l’Elena a la piscina, hem anat a casa d’en Pablo, l’Ari, la Sofia i la Nuria, hem anat a Platja d’Aro a la feina del papa, hem menjat la mona on hi havia en Woody i en Perdigon, he sopat pizza al restaurant, hem fet una barbacoa a casa d’en Daniel….m’ho he passat molt be, pero ja tenia ganes de tornar a l’escola perque aquesta setmana soc el protagonista!!

9 04 2012
Isaac Vilahur (23:26:17) :

Hola a Tots,
Durant aquest dies de setmana santa, hem fet moltes coses. Hem anat d’excursió, caminades, jugar al parc amb els meus cosins,mones de pascua amb la família i cosins, i hem anat al cine a veure Lorax. Em va agradar molt.

10 04 2012
Marti Cullell Molina (07:43:41) :

Hola a tots,

Aquests dies hem estat a Sant Hilari i a Vic amb els cosins i hem menjat mona, tambe hem anat al mercat del ram de Vic i he vist animals i he pujat en poni. Tambe vaig anar a Bcn a passar el dia amb uns amics dels papes. He anat en bici, he jugat amb els amics de cassa i amb l’Olivia, una amiga de Girona.
Bona setmana!!

10 04 2012
Roger Sayeras Torrellas (08:21:29) :

Hola, aquests dies vaig anar als “Trapitos” on m’ho vaig passar molt bé,Un dia vam anar amb el Papa i la mama amb bici fins a llambilles i campllong el meu pare en alguna pujada m’ajudava,a i també em vaig menjar la mona que hem van portar dels barrufets.

10 04 2012
eudald nuñez (08:26:41) :

aquestes minis vacances hem anat a veure fires dels pobles, a dinar amb la familia,anar a la platja, pero el que més a sigut les mones els tiets man portat dos mones d´en rayo.

10 04 2012
SERGI GONZALEZ (09:08:00) :

Hola aneguets:

Aquests dies he après a anar amb la bicicleta sense rodetes i fins i tot ja sé fer “derrapassos”. És molt divertot! El diumenge vaig aanar al Parc del Tibidabo de Barcelona i vaig pujar a un munt d’atraccions: el globus, els trenets, les barques pirates, els miralls….Va ser un dia molt cansat però molt bonic! També he muntat a la Rita al Centre hípic Malavella. Hem anat a passejar amb els gosss i hem trobat molts espàrrecs. Hem fet bunyols i m’han regalat la momna i el tortell. Vam anar a beneir el palmó i… un piló de coses més…. Avui no he dormit de nervis però espero poder fer un dibuix molt bonic.

10 04 2012
MARIA GODÓ (22:46:34) :

Hola companys!Aquests dies he estat de vacances amb uns amics dels pares i els seus fills,en David,la Laura i la Martina.Vàrem pintar,jugar amb en Lucas (un gos simpàtic)i vàrem fer una cabana amb uns pals.L’Oriol, el meu germà i jo ens ho vàrem passar molt bé.Quan vaig arribar a casa la Núria, la meva padrina, em va portar una mona de pasqua amb tres ous de xocolata i unes plumes, molt maca!

10 04 2012
MARIA GODÓ (22:47:50) :

Hola companys!Aquests dies he estat de vacances amb uns amics dels pares i els seus fills,en David,la Laura i la Martina.Vàrem pintar,jugar amb en Lucas (un gos simpàtic)i vàrem fer una cabana amb uns pals.L\’Oriol, el meu germà i jo ens ho vàrem passar molt bé.Quan vaig arribar a casa la Núria, la meva padrina, em va portar una mona de pasqua amb tres ous de xocolata i unes plumes, molt maca!

11 04 2012
Laia Fontbona (09:53:25) :

Hola a tots/es!
Aquests dies de festa he anat a casa l´Angeles fins el dijous que vaig anar a Arbúcies amb el papa. Divendres vam anar a veura la iaia Júlia i també vaig anar a la bolera amb els meus cosins. Dissabte vam anar a passar el dia a Barcelona amb l´Abril i ens ho vam passar moooolt bé. Diumenge vam anar a la Pineda Fosca i dilluns vaig anar a buscar la Mona a casa la tieta Cristina.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>