QUÈ HEU FET AQUEST CAP DE SETMANA?

Gràcies per col·laborar.


Accions

Informacions

Cap resposta

3 respostes a “QUÈ HEU FET AQUEST CAP DE SETMANA?”

25 03 2012
Marti Cullell Molina (23:04:15) :

Dissabte vaig jugar a casa amb els papes i vaig fer un gelat a la tarda i avui he anat a fer un passeig amb bici i he dinat amb en Daniel i la Martina i els seus papes i he jugat a la coma.

26 03 2012
laia fontbona (09:37:49) :

dissabte van venir el tiet Edu, la iaia Julia i l ‘Eva a sopar i vam sopar pizza!!! Diumenge vam fer una cal¢otada i jo vaig estar jugant amb en Marc, l’ Alba, la Jana, la Carla i en Joan, vam estar jugant amb la sorra i l’aigua i ens vam posar….

1 05 2012
xènia (20:14:24) :

aquest cap de setmana llarg eh fet moltes coses dissabte vaig anar a casa de la tieta beth a celebrar el seu cumple, vaig jugar molt amb els cosinets.El diumenge vaig anar a dinar a fito amb d’altre gent erem molts tant de nens com de pares mares despres el vespre vaig anar a dormir a casa els iaios de calonge xke els papes tenien ke treballar, el dilluns al vespre x acabaro de remetar vaig anar a sopar a casa d’en pep un company nostre i el dimats com ke feia tant de sol vaig anar a palamos a mercat i despres a la platja. Aixo es tot, ja eu vist ke e fet moltes coses a veure si vosatres tambe fins dimecres, ja m’explicareu.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>