Assaig de l’OBC i vista al Museu de la Música

El passat 19 d’Octubre els cursos de 1r i 2n d’ESO vam anar d’excursió a L’Auditori de Barcelona. Allà vam poder veure part d’un assaig de l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) i després vam poder visitar, amb una visita guiada, el Museu de la Música. A l’assaig vam poder escoltar l’obra sencera “The light of the end” de la compositora russa contemporània Sofia Gubaidúlina, que va durar 30 minuts i ens va permetre sentir tots els instruments de l’orquestra. En el museu de la música vam poder reconèixer les famílies d’instruments, les semblances entre ells i vam descobrir instruments curiosos o que no coneixíem. La part del final va ser prou divertida, ja que vam poder tocar un tambor, una guitarra elèctrica, un violoncel, un orgue…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *