La teva tasca

ACTIVITAT Nº 1: NIVELLS D’ORGANITZACIÓ DE LA MATÈRIA

Els éssers vius, igual que la matèria inerta estan constituïts pels mateixos components, els àtoms del cos humà o dels organismes unicel·lulars són els mateixos que componen els planetes, les roques i les estrelles però aquesta matèria esta organitzada en diferents nivells i deferents complexitat.

Per a facilitar l’estudi de la matèria viva es diferencien diferents nivells d’organització, que són:nivells organització 1La teva tasca és la següent: fent servir el programa mindmaps construeix-ne introduint imatges que il·lustrin els diferents nivells d’organització. Es valorarà si les imatges són pròpies i també l’originalitat i presentació.

Els treballs s’han de penjar a la plataforma de l’escola i els més votats es penjaran a l’apartat dels meus treballs.

Aquesta activitat es farà en anglès, per ajudar-te pots visionar els següents enllaços:

ACTIVITAT Nº 2: IDETIFICACIÓ DE MOSTRA DE TEIXITS

Els objectius d’aquesta activitat són dos, per una banda aprendre a treballar amb un microscopi, i per l’altre poder identificar teixits reals amb ajuda d’il·lustracions treballades a classe observant la seva forma i preguntant-se si tenen o no relació en la seva funció dins del nostre organisme.

Per poder dur a terme aquesta activitat s’ha de clicar sobre la imatge següent que et durà al guió de la pràctica que hauràs de seguir.

lab nº 1