5è, arrenquen els assajos de la Cantània 2014.

Aquest segon trimestre, els alumnes de cinquè ens posem en marxa per preparar la Cantània que farem a l’abril a l’Auditori de Sant Cugat, juntament amb altres escoles de la comarca.La cantata es titula “Rambla Llibertat”.

“Rambla Llibertat és un barri on l’alegria es respira arreu i la concòrdia es viu de manera genuïna. Aquest cas tan especial desperta l’interès d’Estela, una atrafegada periodista de la televisió, sempre a la recerca de notícies insòlites, i ara disposada a descobrir quin secret hi ha al darrere d’un fet tan inusual. Gómez, el seu nou càmera, li farà obrir els ulls i, passejant pels carrers del barri, l’ajudarà a entendre que una comunitat lliure i feliç és la suma i convivència de totes les llibertats individuals i que el que fa la Rambla tan especial és que els seus veïns gaudeixen de la pròpia llibertat sense oblidar mai el respecte als altres”

El treball de la cantata implica un treball a les sessions de música, però també a l’aula de tutoria, ja que es treballaran aspectes relacionats amb el text de la cançó, així com els elements plàstics que es necessiten per a la representació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *