Interpretem….Pirates del carib

Aquest curs, amb els alumnes de 3r d’ESO en aquest primer trimestre hem treballat un parell de peces musicals amb els diferents instruments que tenim a l’aula: La fiesta pagana i un fragment de la banda sonora de la pel·lícula Pirates del carib. Primerament llegim les notes musicals i a continuació li afegim el ritme. Un cop aquests aspectes els tenim clars, procedim a tocar la partitura amb els instruments escollits: instruments de placa i pianos petits.

A continuació podeu veure l’arranjament del tema. Melodia, interpretada pel sintetitzador, i dues línies melòdiques que fan l’acompanyament amb els instruments de placa i els pianos petits.

 

Aquí la  interpretació del grup de 3r D’ESO B

I la interpretació del grup 3rD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *