Lie to me

Aquest tema escric i interpretat pel  cantant de pop i hip hop  txec Mikolaels Josef, ha estat el següent tema escollit per a treballar a l’optativa P. Aquesta tema va representar a la República Txeca en el festival d’Eurovisió de l’any 2018.

En aquest tema tenim un nou repte!! Incorporar la trompeta dins del conjunt. Ja que tenim en el Ferran, alumne de l’optativa, que toca la trompeta, ho aprofitarem i a partir d’ara, sempre que sigui adient, inclourem la trompeta en les interpretacions.

En aquest tema justament aquest instrument té un paper protagonista. Aquesta és la seva partitura:

En el nostre arranjament hem decidit la següent estructura:

A continuació trobareu l’enllaç dels arranjaments de la cançó:

I aquesta és la nostre versió:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *