Llarg-curt. Sylvia. Léo Delibes – P4

La història pels més petit és sobre un ratolí que surt a passejar i sense adonar-se es va fer de nit. Per tornar cap a casa havia de passar per davant d’un arbre on vivia un mussol. Què mengen els mussols? Ratolins. Preparats, llestos i …el nostre protagonista, que sabia que hi havia un mussol caminava amb passes molt petites i, de tant en tant, es parava per mirar ambdos costats no fos ca que aparegués el mussol. (Pizzicato del violins -curts-). El mussol, amb els seus ulls grans va intuir que per allà passava un ratolí i va desplegar les seves ales per trobar alguna cosa que portar-se a l’estómac (-llargs-). Però el ratolí es va quedar molt quiet i callat. El mussol va tornat a la branca de l’arbre i el rosegador va continuar el seu camí cap a casa seva, però justament abans d’arribar el mussol el va veure, va llançar-se cap a ell, però el ratolí va aconseguir resguardar-se al seu cau.

Aquest article ha estat publicat en Audicions, Infantil, P4, Qualitats del so. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *