Agut-greu. Qui té raó? Kabalevsky – P5

En una granja hi vivia una vaca molt gran i grossa. Li deien Greueta. Vivia a baix de l’estable i a sobre seu tenia de veí un gall molt presumit anomenat Gudet. El gall volia saber qui era més guapo i sempre empipava a la vaca Greueta. Li deia: eih tu! Què vols?-reponia la vaca. Jo sóc més guapo!  Jo sóc més guapa! i així tota l’estona i s’emprenyaven. Però en Gudet molt insistent tornava a destorvar a la pobre Greueta i li deia:  eih tu! Què vols?-reponia la vaca. Jo sóc més guapo!  Jo sóc més guapa! i així tota l’estona i es tronaven a emprenyar. Així fins el final. La pregunta és Qui té raó? Compte que si dieu que és en Gudet s’emprenyarà la Greueta o a l’inrevés.

Aquest article ha estat publicat en Audicions, Infantil, P5, Qualitats del so. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *